duminică, 31 ianuarie 2021

37 and counting

 Am ajuns pana aici, la 37 de ani. E destul de mult. Cred, nu sunt sigur. O sa las aici cateva lucruri despre viata pe care le-am invatat pana acum. Daca le citesti si te regasesti, ok. Daca le citesti si te ajuta, ma bucur foarte mult. Daca nu iti plac, zi de ce.

Asadar, cateva, nu toate (poate mai vin cu update-uri):  

- Pentru sanatatea ta mentala (si, implicit, fizica) e important sa ai parte de relatii bune - atat cu partenerul de viata, cat si cu parintii, cu copiii, cu alte rude, cu prietenii si cu colegii de scoala sau de serviciu.  

- Iubirea e un lucru rar si, daca ai intalnit-o, bucura-te. Daca ai pierdut-o, pastreaz-o in amintire. Daca n-ai avut parte de ea, nu esti singurul, vei supravietui. 

- Nu exista limita pentru prostie si nici pentru raul pe care il poate face un om altui om. 

- Sansele de a schimba credintele unui prost sunt extrem de mici. Mai bine nu incerca. 

- E important sa ai muschi. Te ajuta sa ai un corp rezistent, sa nu te ingrasi si sa ai o mobilitate buna pana la batranete. Lucreaza-ti muschii si mai ales picioarele, spatele si abdomenul. 

- Chiar daca faci totul cu masura, esti atent si, sa zicem, mananci sanatos, nu ai garantia ca nu te vei imbolnavi de o boala incurabila si nu vei muri in chinuri groaznice. Dar, oricum, nu iti neglija sanatatea. 

- Moartea nu are nimic magic, interesant, mistic. Nu. E doar brutala si dezolanta. Nu trebuie sa ti-o doresti. 

- E bine ca omul sa aiba o forma de viata spirituala.

- E bine ca omul sa stie macar doua meserii.  

- Banii nu conteaza decat atunci cand nu ai suficienti. Ce inseamna suficienti, depinde de tine, dar vezi ca in cosciug nu incap prea multi - adica nu ii iei cu tine.

- E important sa te rogi Printului Intunecat in fiecare zi (glumesc).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu